De ramp van Goudgroef - Dijkstra, Lida, 1961- (Wommelgem : Van In, 2019)
De ramp van Goudgroef Lida Dijkstra & Els van Egeraat Een grote groep helpers vertrekt naar Goudgroef. Rik mag niet mee omdat hij te jong is. Opeens komt zijn paardje Kik hem halen. Er dreigt gevaar!
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 2