Stiekem in een hoekje - Takens, Anne, 1938-2013 (Wommelgem : Van In, 2019)
Stiekem in een hoekje Anne Takens & Mies van Hout > THEMABOEK Opa is verdrietig omdat oma gestorven is. Timo en zijn vriendinnetje Kikie willen hem graag weer vrolijk maken. Op een dag vinden ze een hondje!
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 2