Muziek in het bos: een AVI-meegroeiboek - Rempt, Fiona, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Muziek in het bos Fiona Rempt & Noëlle Smit > GROEIBOEK Mol, eekhoorn, kikker, bever, eend, slak en mier zijn supervrienden. Ze wonen in het Elzen-Eikenbos. Ga je mee op avontuur?
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 2