Prinses gezocht - Reijnders, Joke, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Prinses gezocht Joke Reijnders & Hester van de Grift > SAMENLEESBOEK Hendrik bouwt een paleis en gaat hij een prinses zoeken om mee te trouwen. Dat valt niet mee. De vreemdste prinsessen kruisen zijn pad.
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 2