Goudkoorts - Dijkstra, Lida, 1961- (Wommelgem : Van In, 2019)
Goudkoorts Lida Dijkstra & Els van Egeraat Cowboy Riks paardje Kik vindt een goudklomp in de beek. Meteen breekt er goudkoorts in het dorp Steenbeek uit. Iedereen gaat goud zoeken.
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 1