Hup, mus! - Visser, Rian, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Hup, mus Rian Visser & Leo Timmers > GROEIBOEK Mus en Muis gaan sporten. Eerst voetballen ze samen en daarna bouwen ze een boot om samen te gaan zeilen. Samen sporten is leuk!
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 1