Rotschool : de ergste jaren van mijn leven - Patterson, James, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Rotschool James Patterson & Laura Park Hallo, hier is het: het ware verhaal van mijn leven tot nu toe. Als je ooit in de brugklas hebt gezeten, dan snap je het meteen. Dat vreselijke jaar.
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 5 en 6