Nachtraven en de zaak van de verdwenen postbode - Vandermeeren, Hilde, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Nachtraven Hilde Vandermeeren & Juliette de Wit Tia, Vince, Glenn en Shu vormen samen de Nachtraven, de redactie van de schoolkrant. Op een dag verdwijnt er een belangrijk pakje …
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 5 en 6