Sokkenthee en chocola - Jongman, Mariken, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Sokkenthee en chocola Mariken Jongman & Heleen Brulot Wieske verveelt zich te pletter in de vakantie. Maar dan komt ze bij een vereenzaamde buurvrouw en een heel vreemde familie …
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 5 en 6