Terra Rossa - Neven, An, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3397) 7. Terra Rossa - An Neven (scifi) Thomas verhuist met zijn familie naar een andere planeet, een tweede Aarde. Samen met zijn nieuwe vriend Tib duikt Thomas stiekem de jungle in, waar ze heel bijzondere wezens ontmoeten. Met tekeningen van Hans Boeykens.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad