Think and grow rich : succes is het resultaat van de manier waarop je denkt - Hill, Napoleon, ....-; Pilarczyck, Michael, ....- ([Amersfoort] : Invictus Publishing, 2019)
Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.
Think and grow rich
Keywords: Succesvol leven