Marketingplan op 1 A4 : een succesvolle klantgerichte strategie ontwikkelen die echt werkt : voor business to business (B2B), business to consumer (B2C), non-profit, online en offline - Kuiper, Ment, ....- (Amsterdam : Boom, 2019)
Alle professionals in het marketing- en communicatievak maken plannen en ontwikkelen strategieën. Dat kost soms meer tijd dan je denkt, en het heeft helaas vaak minder effect dan je had gehoopt. Het gevolg is dat we plannen gaan maken vanuit automatisme. Gestructureerdere marketing- en communicatieplannen leiden tot grotere successen, betere acceptatie door collega's en management, en tot snellere implementatie. Dit boek helpt je op een praktische wijze en volgens een eenduidige structuur aan een werkbaar, effectief plan op 1 A4. Het is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals op alle niveaus, voor offline, online en geïntegreerde vraagstukken, b2b en b2c, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, lokaal, centraal en corporate. Kortom, het is geschikt voor iedereen die iets met marketing- en communicatieplannen doet.
Keywords: Marketingplan