Formule 1 : wiskunde voor het tweede jaar B : leerwerkboek : nieuwe eindtermen - Sarazin, Marieke, ....-; Seys, Stijn, ....-; Vanhee, Jan, ....- (Wommelgem : Van In, 2020)
Jongeren die het jammer vinden dat de les wiskunde voorbij is? Ja, hét kan! Met Formule 1, uw nieuwe methode wiskunde voor 1e graad B-stroom! Met Formule 1 leggen uw leerlingen een parcours op maat af, dat gegarandeerd eindigt in een ereronde voor ieder van hen. Een sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring zorgt voor een succeservaring én meer lesplezier. Dankzij de levensechte introductiefilmpjes en de prettige structuur met sprekende rubrieken wordt wiskunde leren ronduit leuk. Sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring Stevige digitale ondersteuning met diddit Meer lesplezier
Keywords: Wiskunde ; secundair onderwijs