Handzakboek C# 8.0 - Albahari, Joseph, ....-; Albahari, Ben, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2020)
C# (uitgesproken C-sharp) is een populaire programmeertaal van Microsoft .NET. Dit boek is een gedetailleerd technisch naslagwerk voor de versie 8 van C#. Voorkennis van programmeren met Java, C++ of eerdere versies van C# is vereist. Na een korte intro worden de syntax, de onderdelen van C# en de verschillen ten opzichte van de vorige versie beschreven. De auteurs hebben tevens een eerdere versie* van deze taal geschreven. Via een code geeft het boek ook toegang tot een webversie van het boek. Dit boek kent als doelgroep de al enigszins ervaren programmeur. Een index is toegevoegd.
Moderne en krachtige programmeertaal ontwikkeld door Microsoft, het verhoogt de productiviteit van de programmeur en is net als Java heel populair onder programmeurs.