Het offer - Kraijo, Ineke, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3398) 8. Het offer - Ineke Kraijo (historisch) De ketting van Hild wordt gestolen. Haar broer wordt verdacht en moet daarom geofferd worden aan de goden. Hild gelooft dat haar broer onschuldig is en probeert de echte dader te vinden. - Ijzertijd - Met tekeningen van Winnie Trekker
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad