Logisch & kritisch denken : onderzoeken, argumenteren, concluderen - Burgers, Simon, ....- (Bussum : Coutinho, 2018)
Onder de vele boeken die zich met logisch en kritisch denken bezighouden, scoort dit boekje bijzonder goed. In dertien korte en uitermate heldere hoofdstukken komen allerlei aspecten en problemen van onderzoeken, argumenteren en concluderen aan de orde. Elk hoofdstuk bevat voorbeelden en oefeningen, waarvan de uitwerking inclusief extra materiaal op de bijbehorende website is te vinden. Het boek is bedoeld voor studenten hbo en wo, maar ook zeer geschikt voor een veel breder publiek. Het bevat een index en een bronnenlijst. Met enkele schema's; lay-out met paarse steunkleur. De auteur is docent communicatie aan de Haagse Hogeschool.