Netwerkbeheer met windows server 2016 : deel 1 : inrichting en beheer van een LAN - Smets, Jan, ....- (Amsterdam : Brinkman Uitgeverij, 2017)
Na vele generaties Microsoft server software (en even zovele generaties leerboeken) is nu Windows Server 2016 actueel. Het eerste deel in de serie Netwerkbeheer behandelt de elementaire leerstof die voor de inrichting en het beheer van een bedrijfsnetwerk nodig is. Daarbij ligt in dit deel de nadruk op de inrichting. Vandaar de ondertitel: 'Inrichting en beheer op een LAN'.