Netwerkbeheer met windows server 2016 : deel 2 : beheer en beveiliging op een LAN - Smets, Jan, ....- (Amsterdam : Brinkman Uitgeverij, 2018)
Dit boek is het tweede van een serie lesboeken over netwerkbeheer met Windows Server 2016. Het eerste deel in de serie Netwerkbeheer behandelt de elementaire leerstof die voor de inrichting en het beheer van een bedrijfsnetwerk nodig is. Dit tweede deel bouwt hierop voort en behandelt de leerstof die voor het beheren en beveiligen van een client/server-bedrijfsnetwerk nodig is. Alle vaste extra's bij het boek (presentaties, werkbladen, toetsen, instructievideo's en eindtoetsen) vindt op de methodewebsite www.netwerk-smets.nl.