Het mooiste boek van alle kleuren : encyclopedia Otto-colorista - Schamp, Tom, 1970- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2018)
Reis met Otto en Kalme Leon door de wereld van de kleuren, van roze flamingo's tot gele zonnebloemen tot een rode brandweerwagen.
Kleuren Prentenboeken
Keywords: Kleuren