Antirobot - Hulsker, Inge, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3400) 10. Antirobot - Inge Hulsker (avontuur) Pepijns persoonlijke robot Tygo valt uit wanneer hij voorbij een flatgebouw komt. Daar woont een professor die een signaal heeft uitgevonden om alle robots te blokkeren. Kan Pepijn de professor op andere gedachten brengen? - Met tekeningen van Aart Cornelissen
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad