Spionnen in de Scoville - Van de Wal, Thomas, 1991- (Averbode : Averbode, 2020)
(3399) 9. Spionnen in Scoville - Thomas Van de Wal (misdaad) Jitske is een kei met drones. Samen met computerfreak Sieg wordt ze door een geheimzinnig gezelschap gevraagd om een machtige vrouw uit te schakelen, die de stad wil uitbuiten. - Met tekeningen van Dave Vanroye
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad