Klein konijn is heel erg boos - Piatti, Virginie, 1976-; Dewalle, Mahdi, 1980- (Averbode : Averbode, 2020)
Klein Konijn weet niet wat er gebeurt. Zodra hij uit bed stapt, gaat alles mis. Langzaam groet er een kleine, boe wolk in Klein Konijn. Eerst is het wolkje nog verstopt, maar dan wordt het steeds groter. Tot het bijna ontploft...
Keywords: Boos zijn