Ego@work - Begeer, Hans, ....-; Rietzema, Roel H., ....- (Leuven : LannooCampus, 2019)
Het ego is het instrument waarmee je je gedrag vormgeeft. Organisatiemodellen werken pas optimaal als het gedrag en de houding van de medewerkers aansluiten. In een tijd dat zelfverantwoordelijkheid steeds belangrijker wordt, ontkomen organisaties er niet aan zich bezig te houden met de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Ego@WORK verkent de voor- en nadelen van het ego als motor van gedrag en houding, en hoe een organisatie daarmee omgaat.
Keywords: Personeel ; organisatie