Mijn zorg bij dementie : een praktisch handboek voor de mantelzorg. - Boerrigter, Merle, ....-; Derksen, Mendy, ....-; Heutinck, Anne, ....- (Nijmegen : ErgoZelf, 2009)
Dit boek dient als handboek voor de mantelzorger met daarin praktische handreikingen op het gebied van emotionele veranderingen en het omgaan met lichamelijke ongemakken.
Keywords: Dementie; Ergotherapie; Mantelzorg