Topmanagement van sporttoppers : vijftig leiderschapslessen uit de sport - Westerbeek, Hans, 1965-; Smith, Aaron, 1972- (Nieuwegein : Arko Sports Media, 2007)
Auteurs, beiden hoogleraar in resp. sportmarketing en sportmanagement, beschrijven op welke wijze bekende sporters zoals Johan Cruyff, Lance Armstrong en Michael Jordan zich met hun leiderschap manifesteerden binnen hun tak van topsport en daarmee ongekende successen behaalden. Aan de hand van korte leiderschapsintermezzo's en de daaropvolgende leiderschapslessen slagen de auteurs erin deze lessen toe te passen op het topmanagement in het bedrijfsleven. Achterin het boek zijn de 50 lessen in beknopte vorm opgenomen. Met zwart-witfoto's.
Via Joost Vansteenkiste - uitleenbaar in het SIC