Veiligheidsnieuws : het vakblad voor de preventieadviseur - Prebes (Kermt : Prebes)
Veiligheidsnieuws is een vakblad voor preventieadviseurs bestaande uit artikels, praktijkcases, nieuwe trends en actuele thema's. Het verschijnt om de 3 maanden en wordt gratis naar de leden verstuurd. Dit magazine wil je gelezen hebben!
Keywords: Preventie