De buurtspion - Von Bengston, Karla, ....- ([s.l.] : JEF Home Film, 2017)
Acteurs: Ruth Beeckmans Savannah Vandendriessche Imad Borji Titus De Voogdt
Thema-dvd - De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer mysterie. Telkens Agathe-Christine (codenaam: AC) hem ziet, krijgt ze een raar gevoel in haar buik. Dat raadsel is zo mogelijk nog moeilijker op te lossen. Op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtsons. Met een heldin in pure film noir-stijl: koppig en eigenwijs. Een prachtige coming of age-animatiefilm voor kinderen van alle leeftijden.
Van In Boektoppers Leerjaar 1
EAN: 5425004850690