Machine learning voor dummies - Mueller, John Paul, 1958-; Massaron, Luca, ....- (Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2019)
Machine learning is een vorm van kunstmatige intelligentie die zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren. Het gebruik van machine learning door bedrijven neemt wereldwijd explosief toe. Als je vertrouwd wil raken met de basisbegrippen van machine learning en het wil gebruiken om praktische taken uit te voeren, is Machine learning voor Dummies de broodnodige handleiding voor jou! Leer hoe dagelijkse activiteiten worden aangedreven door machine learning en krijg inzicht in de programmeertalen en tools die je nodig hebt. Of je nu gek bent van de wiskunde achter machine learning, of bezorgd over kunstmatige intelligentie, deze gids maakt het gemakkelijker om machine learning naadloos te begrijpen en te implementeren.
Keywords: Kunstmatige intellegentie