Kunstmatige intelligentie voor dummies - Mueller, John Paul, 1958-; Massaron, Luca, ....- (Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2018)
Stap de toekomst in met kunstmatige intelligentie! Machines, software en apparaten lossen hiermee zelfstandig problemen op, waarbij zij het denkvermogen van een mens imiteren. In Kunstmatige intelligentie voor Dummies krijg je een duidelijk overzicht van de technologie, de veelvoorkomende misvattingen en een fascinerende kijk op de toepassingen ervan, van zelfsturende auto's en drones tot bijdragen op medisch gebied. Je leest over de geschiedenis en ontdekt de grenzen van wat kunstmatige intelligentie kan doen. De wereld van kunstmatige intelligentie is intrigerend – en met deze praktische gids toegankelijker dan ooit!
Keywords: Kunstmatige intelligentie