Marketingfacts Jaarboek 2020-2021 - Mirck, Jeroen, ....- (Woerden : Marketingfacts BV, 2020)
Wil jij in één keer bij zijn al shet gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing? Dan is het Marketingfacts Jaarboek perfect voor jou. Als vakblog is Marketingfacts.nl een dagelijks geraadpleegde informatiebon voor marketeers, digitale professionals, ondernemers en studenten. Met dit jaarlijkse handboek, samengesteld door de redactie, gaan we nog verder de diepte in. We verkennen alle actuele onderwerpen in marketing, beschreven door experts uit het vak zoals Ronald Voorn, Aart Lensink, Maton Sonnemans, Roel Stavorinus, Danny Oosterveer, Wiemer Wnijders en Beate van Dongen Crombags. In het boek komen essentiële thema's als marketingstrtegie, reclame, brandmanagement, customer experience en contentmarketing uitvoerig aan bod.
Keywords: Marketing