Buzz : algemene economie : leerwerkboek. (Mechelen : Plantyn, 2020)
Met BUZZ maak je je lessen actief Economie is geen schrijfvak meer, maar een doevak met ruimte voor je eigen verhaal en inbreng als leerkracht.
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs