HoeZo : 1u : 2e jaar A-stroom : leerwerkboek - Goussey, Jeroen, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2020)
HOEZO is de nieuwe methode natuurwetenschappen waar leerlingen ontdekken, zich verwonderen en leren! De methode verschijnt in twee versies: HOEZO 1 1u Leerwerkboek en HOEZO 1 2/3u Leerwerkboek. HOEZO is meer dan een leerwerkboek. We bezorgen je graag enkele hoofdstukken en de extra materialen waarmee we jou als leerkracht ondersteunen. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van HOEZO een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen.