Creative flow : 365 dagen mindfulness : maak je eigen creatieve dagboek - De Kwant, Jocelyn, ....-; Van Loon, Sanny (ill.), ....- (Haarlem : Altamira, 2018)
Creative flow is een prachtig geïllustreerd mindful werkboek dat je uitnodigt om elke dag iets kleins met volledige aandacht te doen. Rust en bezinning zijn namelijk mooie tegenhangers van stress en spanning. Creatief dagboek De praktische oefeningen in dit boek worden afgewisseld met langere meditatieve teksten over het nut van schetsen en krabbelen. Aan de hand van 356 leuke teken- en schrijfopdrachtjes vormt zich zo een prachtig dagboek vol creatieve inzichten. Zit je altijd in je hoofd? Ren je van de ene taak naar de andere? Ben je non-stop aan het plannen en heb je geen moment voor jezelf? De eenvoudige, creatieve oefeningen in Creative flow stimuleren je om mindful te leven en creatiever te zijn, waardoor je bewuster geniet van alle schoonheid om je heen... Jocelyn de Kwant Jocelyn de Kwant is journalist, auteur en creatief redacteur gespecialiseerd in mindfulness, creativiteit en simpel leven. Sanny van Loon is illustrator. Ze werkten veel samen voor het populaire tijdschrift Flow. In Creative flow combineren ze creativiteit met mindfulness.