Prinses Arabella in het museum - Freeman, Mylo, 1959- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2019)
Prinses Arabella gaat naar het museum waar ze talrijke klassiekers bezichtigt: de Venus van Milo (Alexandros van Antiochië), Compositie met rood, blauw en geel (Piet Mondriaan), Zonder titel (Keith Haring), Elephant (Alexander Calder), Moederspin (Louise Bourgeois), Balloon dog (Jeff Koons), Het Laatste Avondmaal (Leonardo da Vinci), Floorcake (Claes Oldenburg), Stilleven met blauwe koffiepot ( Vincent van Gogh), Nana (Niki de Saint Phalle), Marilyn Monroe 31 (Andy Warhol), Danseresje (Edgar Degas). Het museumgebouw lijkt verdacht goed op het Guggenheim Museum in Bilbao, van Frank Gehry.
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Kunst kinderen; Kunst kleuters; Prinsen en prinsessen