DoeZo : stem : techniek laat groeien : techniek voor A-stroom : leerwerkboek - Broos, Wim, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2020)
Vanaf nu geen blabla meer, maar vooral veel doen. Daar staat onze nieuwe methode DOEZO voor. Bij het schrijfproces zijn we gestart vanuit de eindtermen. We doen steeds een leerplancheck op basis van wat we van de koepels ontvangen. We zitten mooi op schema, maar maken in het voorjaar nog aanpassingen indien nodig. Zo kan jij gerust zijn dat DOEZO volledig conform is met het nieuwe leerplan.