Beter in rapporteren - Tiggeler, Eric, 1961-; Rundervoort, Manon, ....- (Amsterdam : Boom, 2019)
Beter in rapporteren helpt je om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback maken dit boek tot een echte hulp voor studenten. Auteurs Eric Tiggeler en Manon Rundervoort behandelen in negen hoofstukken alle relevante onderwerpen rondom rapporteren. Voorbeelden zijn de opbouw van een rapport, start van een tekst en een aantrekkelijke schrijfstijl. In deze tweede druk zijn er meer oefeningen en toevoegingen in de tekst opgenomen. Ook is er een evenwichtigere verdeling qua online oefeningen per hoofdstuk. Op de bijbehorende website staan toetsen met meerkeuzen- en invulvragen incl. feedback en online opdrachten
Keywords: Rapporteren