Buzzy : economie eerste graad : leerwerkboek. (Mechelen : Plantyn, 2020)
Eén set van 3 modules biedt een schooljaar lang een inkijk in de belangrijkste facetten van de economie zodat leerlingen er helemaal geboeid door raken. Geen eindeloze herhaling van wat leerlingen elders al leerden, wel een opfrissing als opstap naar nieuwe inhouden. Economische leerinhouden, prikkelend en aansluitend bij wat functioneel is voor leerlingen. Theorie rond belangrijke economische aspecten krijgt een plaats, maar er is ook ruimte voor een relevante praktijktoets: elke module leidt via de leerinhouden naar een toepassingsgericht mini-project. Elke module belicht een ander economisch aspect: Module 1: BUZZY #economics: een rondleiding in de algemene economie Module 2: BUZZY &business: wegwijs raken in ondernemen Module 3: BUZZY @work: je weg vinden op de arbeidsmarkt Eén set van 3 modules biedt een schooljaar lang een inkijk in de belangrijkste facetten van de economie zodat leerlingen er helemaal geboeid door raken. Geen eindeloze herhaling van wat leerlingen elders al leerden, wel een opfrissing als opstap naar nieuwe inhouden. Economische leerinhouden, prikkelend en aansluitend bij wat functioneel is voor leerlingen. Theorie rond belangrijke economische aspecten krijgt een plaats, maar er is ook ruimte voor een relevante praktijktoets: elke module leidt via de leerinhouden naar een toepassingsgericht mini-project. Elke module belicht een ander economisch aspect: Module 1: BUZZY #economics: een rondleiding in de algemene economie Module 2: BUZZY &business: wegwijs raken in ondernemen Module 3: BUZZY @work: je weg vinden op de arbeidsmarkt
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs