Coup de coeur 2 : Frans voor 2 A-stroom : leerwerkboek - De Deyne, Nicole, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2020)
In 2019 lanceren we voor het 1e jaar A-stroom Coup de Cœur, de opvolger van Coup de Pouce. Coup de Cœur is meer dan een leerwerkboek. We bezorgen je graag extra materialen waarmee we jou als leerkracht ondersteunen. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van Coup de Cœur een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen. Frans ; secundair onderwijs