De inkomensgarantie voor ouderen : het leefloon voor behoeftige gepensioneerde - Vandenbussche, Bernard, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer Belgium NV, 2020)
De Inkomensgarantie voor ouderen, afgekort IGO, is een sociale zekerheidsuitkering die toegekend wordt aan bejaarde personen die niet over voldoende financiële middelen beschikken. In dit boek wordt ruim aandacht besteed aan de toekenningsvoorwaarden, de bedragen, de bestaansmiddelen die in aanmerking worden genomen of eventueel vrijgesteld.
Keywords: Ouderen; Pensioenen