IT basics : wat een manager hoort te weten: vragen en antwoorden voor decision makers - Verborgh, Ivan, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2020)
Hoe krijg je zonder voorkennis greep op IT in je organisatie? Hoe maximaliseer je de slaagkansen van een ontwikkelingstraject? Hoe ga je om met kritische bedrijfsdata en -systemen? IT is overal, in elk bedrijf. Ze heeft een invloed op onderliggende processen en geeft je organisatie mee vorm. IT-basics: wat een manager hoort te weten leert je wat er wel en wat er niet toe doet, waar je het verschil kunt maken en wat IT-aandachtspunten en -opportuniteiten zijn. Elk topic reikt een set van vragen en antwoorden aan. De Questions 2 Ask (TQ2A) en Answers 2 Get (TA2G) bieden een houvast bij het nemen van overtuigde en gefundeerde IT-beslissingen.
Keywords: Automatisering; IT; Management