Autonoom handelen met de rolstoel - De Keyser, Wivina, ....-; Vincke, Leslie, ....-; Beyaert, Henk, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2019)
De auteurs reiken ergotherapeuten en studenten ergotherapie de nodige tools aan om het handelen van de cliënt in relatie tot zijn omgeving in kaart te brengen, om de geschikte rolstoel te adviseren en de cliënt gepast te begeleiden. De cliënt, zijn handelen en een permanente evaluatie staan daarbij centraal: de casus op basis van de beleving van een ervaringsdeskundige maakt het geheel bevattelijk en inzichtelijk voor de student de opdrachten, de overzichtelijke schema's, de talrijke afbeeldingen en het extra onlinemateriaal maken dit een uniek werkinstrument voor studenten ergotherapie en orthopedie in deze herwerkte editie komt de elektronische rolstoel uitgebreider aan bod en werden werd een extra casus toegevoegd Bekijk de inhoudsopgave
Keywords: Ergotherapie; Rolstoelen; Rolstoelgebruikers