Black box van de topverkoper : inspireren, connecteren en excelleren in verkoop - Cools, Kathleen, ....- (Leuven : Uitgeverij LannooCampus, 2018)
In een wereld waar digitaliteit en sociale media de stempel drukken, moeten verkopers zich steeds opnieuw uitvinden om nog waarde te creëren voor de klant. Een transformatie van de traditionele verkoopsmindset en -vaardigheden is nodig. Kathleen Cools ziet een succesvolle verkoop als een succesvolle vlucht. Vele parameters spelen een rol en de verkoper moet ze voortdurend analyseren om zijn tactiek bij te sturen. Black box van de topverkoper bevat alle belangrijke informatie om tot een geslaagd resultaat te komen. Boordevol tips en tricks biedt dit boek een nieuwe kijk op het vak van verkopen.
Keywords: Verkopen