De kleine airbnb voor dummies - Reijnders, Joke, ....- (BBNC uitgevers : Amersfoort, 2018)
Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de huurder als de verhuurder? En wat mag je allemaal aanbieden via Airbnb? In De kleine Airbnb voor Dummies lees je alles over het huren en verhuren via Airbnb en vind je talrijke tips hoe je dat succesvol kunt doen.
Keywords: Airbnb