Operationele verkoop - Spruyt, Walter, ....-; Huysmans, Liesbeth, ....- (Van IN : De Boeck, 2020)
In Operationele verkoop bundelen salescoach en docente Liesbeth Huysmans en salescoach Walter Spruyt hun onderwijs- en praktijkervaring in business-to-business verkoop. De focus ligt op verkoopdomeinen waarbij prospectie een belangrijk onderdeel van de verkoopactiviteit vormt: vertrekt van een wetenschappelijk kader; met tientallen scenario's en praktijkvoorbeelden in dialoogvorm; vernieuwende inzichten verschillende tips en concreet advies.
Keywords: Verkopen