Praktische grammatica : zakelijk Engels: leer- en oefenboek. - Stevens, John, ....- (Amsterdam : Intertaal, 2014)
Praktische grammatica zakelijk Engels-is een leer- en oefenboek, waarin de basisgrammatica van het Engels vanuit een zakelijke context wordt aangeboden-is geschikt voor jongeren of volwassenen die een beroepsopleiding op middelbaar of hoger niveau volgen, en voor volwassenen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven-kan in de les of thuis worden gebruikt bij het leren of opfrissen van de Engelse grammatica-geeft een overzicht van de belangrijkste grammaticale structuren die op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd en uitgelegd-behandelt per hoofdstuk één grammaticaal onderwerp, met een goed begrijpelijke uitleg in het Nederlands op de linkerpagina en oefeningen op de rechterpagina-biedt bij de uitleg en oefeningen veel praktische voorbeeldzinnen uit het bedrijfsleven, met de Nederlandse vertaling-geeft bij elk grammaticaal onderwerp voorbeelden van 'typisch Nederlandse' fouten die daarbij vaak gemaakt worden-bevat 12 toetsen, de antwoorden van de oefeningen en toetsen en een uitgebreid register
Keywords: Engels -- Grammatica