Jaarboek onderzoeksjournalistiek 2014 : Eindred. en coörd. Ditty Eimers; VVOJ. - VVOJ (Verenging van Onderzoeksjournalisten); Eimers, Ditty, ....- (Utrecht : VVOJ, 2014)
Het Jaarboek Onderzoeksjournalistiek doet verslag van de mooiste en meest leerzame verhalen die de onderzoeksjournalistiek afgelopen jaar opleverde in Nederland en Vlaanderen. Verhalen die de gemoederen verhitten. Maar ook kleine onderzoeken met een bijzondere, vernuftige aanpak. De makers vertellen exclusief voor het Jaarboek hoe ze te werk zijn gegaan en welke trucs en handigheidjes ze gebruikten.
Keywords: Journalistiek -- Onderzoek; Journalistiek