Storytelling met data : een datavisualisatiegids voor zakelijke professionals - Nussbaumer Knaflic, Cole, ....- ([Culemborg] : Van Duuren Media, 2019)
Vertellen is geen intrinsieke vaardigheid, vooral als het gaat om datavisualisatie. De tools die we tot onze beschikking hebben, maken het bovendien niet eenvoudiger. Data-analist en auteur Cole Nussbaumer Knaflic laat zien hoe je de conventionele tools overstijgt om de kern van je data te gebruiken. Bovendien laat ze zien hoe je met jouw gegevens een boeiend, informatief en overtuigend verhaal maakt.