Zone 2 : handleiding. (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Zone helpt je het nieuwe leerplan aardrijkskunde op een realistische manier te behalen. Deze gloednieuwe, uitnodigende, degelijke en flexibele lesmethode bevat nieuw tekenwerk en kaartmateriaal dat tot de verbeelding spreekt van je leerlingen. Beeld en lestekst zijn volledig op elkaar afgestemd en de eenheid in stijl zorgt voor vaak indrukwekkende en altijd gestructureerde dubbele pagina's.
Aardrijkskunde tweede jaar A-stroom - Conform onderwijsvernieuwing
Keywords: Aardrijkskunde -- Secundair onderwijs