Cool 2 : leerwerkboek. (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Cool biedt tal van uitdagende projecten en didactisch doordachte opdrachten aan. Een schot in de roos voor het vak techniek. De begrippen beschouwen, denken en doen staan centraal binnen deze aanpak. De methode beantwoordt hierdoor perfect aan de vooropgestelde leerplandoelen.
Techniek tweede jaar A-stroom - Conform onderwijsvernieuwing
Keywords: Techniek -- Secundair onderwijs