New Strike 2.1 : handleiding. (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Conform onderwijsvernieuwing - New Ace en New Strike: één concept, twee profielen. Beide boeken bieden dezelfde inhoud, maar hebben een duidelijk eigen profiel. New Ace focust zich op de A-stroom, behoudt alles wat goed was uit Ace en wordt aangevuld met enkele extra troeven. Beide boeken zijn aangepast aan de nieuwe eindtermen en leerplannen en bevatten heel wat tools om te differentiëren, zowel in het boek als online. Nieuw: deze lesmethodes bevatten ook een taalportfolio waarmee leerlingen zelfgestuurd kunnen leren.
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs